Projecten

Nooitmeerzwam Projecten is een zelfstandige afdeling die gespecialiseerd is, vaak in combinatie met groot onderhoud en renovatie, op projectbasis zwaminspecties en zwamsaneringen uit te voeren voor woningbouwverenigingen, gemeenten, aannemers en verenigingen van eigenaren. De afgelopen jaren heeft Nooitmeerzwam Projecten in opdracht diverse projecten uitgevoerd van 10 tot 250 woningen.

NOOITMEERZWAM is gespecialiserd in het vervangen van vloerbalken van onder uit de kruipruimte. Op een bijna chirurgische wijze worden geïnfecteerde houten vloerbalken vanuit de kruipruimte verwijderd en vervangen (de vloer blijft zo bespaart), waarna de omgeving wordt gedesinfecteerd.
Dit levert een aantal grote voordelen op, waaronder het besparen van de vloer, bewoners kunnen gedurende het uitvoeren van de werkzaamheden in de woning blijven en natuurlijk een behoorlijke kostenbesparing!

Als er zwam is geconstateerd is vlot en adequaat handelen vereist. NOOITMEERZWAM Projecten biedt voor haar opdrachtgevers een totaal pakket die bestaat uit bijvoorbeeld het organiseren van informatieavonden, het leveren van verhuisdozen, het verplaatsen/opslaan van meubelen, het uitvoeren van de zwamsanering, het herstellen van de aangetaste houten vloeren en het leveren en leggen van laminaatvloeren. Tevens worden de woningen schoon door ons opgeleverd.

Een project wordt door Nooitmeerzwam Projecten vooraf vakkundig geïnspecteerd en gespecificeerd. Daardoor weet de opdrachtgever altijd wat hij kan verwachten. Samen met de opdrachtgever kiest Nooitmeerzwam Projecten de beste mogelijkheden binnen het budget.