Zwaminspecties
Zwambestrijding, houtwormbestrijding en boktorbestrijding
Kruipruimte isolatie
Desinfectie

Landelijk specialist
Amsterdam & Groningen

Bestrijding van zwam 

Bestrijding van zwam is één van de werkzaamheden die nooitmeerzwam.nl voor u kan verrichten. Zwambestrijding is een vak apart wat gedaan zal moeten worden door een specialist. Nooitmeerzwam.nl is, met de bak ervaring die ze hebben, een juiste partner! Zwammen zijn gek op vochtige plekken en met name vochtig hout. De zwammen zijn hardnekkige schimmels die alleen met de beste middelen te verwijderen zijn. Houten balken zijn als eerste de klos als het gaat om zwamaantasting, hierna zal de vloer volgen. Het gevaar van zwam is het verzwakken van alle houten stukken. Wees er op tijd bij en voorkom het volledig begeven dan houten delen! Op deze pagina beschrijven wij de werkwijze van zwambestrijding en geven we een aantal tips voor zelf bestrijding van zwam.

Wat kan ik zelf doen aan zwambestrijding en wat moet ik laten doen?

Hoe behaal je de beste resultaten in bestrijding van zwam?  

Bestrijding van zwam is iets wat je zo maar doet. Hier komt variërende kennis en ervaring bij kijken. Het drogen van de vochtige ruimtes is erg belangrijk. Zonder een droge ruimte is zwambestrijding onbegonnen werk. Vervolgens volgt een keuring van het hout en moeten alle aangetaste delen worden schoongemaakt of zelfs verwijderd. Door middel van een gratis inspectie zullen wij aangeven wat de kosten van de bestrijding van zwam zullen zijn. Ook zijn er tips beschikbaar die je kunnen helpen bij het zelf bestrijden van zwam. 

Wat zelf te doen aan bestrijding van zwam?

Een aantal tips bij zwambestrijding

Een begrijpelijke stap die je zelf zou kunnen zetten is om de zwammen zelf weg te halen. Dit raden wij echter af! Door te dichtbij te komen is het mogelijk om de zwammen, via inademen hiervan, te verspreiden. Professionele hulp is vereist en wij komen graag langs voor een gratis inspectie. Onze specialist zal ongetwijfeld aangeven dat lekkages snel opgelost moeten worden, het gebouw goed geventileerd moet worden en een verduurzamingsmiddel de zwammen kan weghalen.

Wat zijn de kosten van bestrijding van zwam?

De kosten van bestrijding van zwam zijn erg variërend en ook niet direct te melden. Wel kunnen wij bij u langs komen om een gratis inspectie uit te voeren. Onze bestrijdingsspecialist zal nauwkeurig kijken waar de pijnpunten liggen en hoe deze te bestrijden zijn. De kostenspecificatie is vrijblijvend en u maakt zelf de keuze.

 

bestrijding van zwam

Ja, ik wil een gratis inspectie

bestrijding van zwam

Gratis inspectie aanvragen?