Zwaminspecties
Zwambestrijding, houtwormbestrijding en boktorbestrijding
Kruipruimte isolatie
Desinfectie

Landelijk specialist
Amsterdam & Groningen

Bestrijding van zwam 

Zwambestrijding is één van de werkzaamheden die nooitmeerzwam.nl voor u kan verrichten. Bestrijding van zwam is een vak apart wat gedaan zal moeten worden door een specialist. Nooitmeerzwam.nl is, met de bak ervaring die ze hebben, een juiste partner! Zwammen zijn gek op vochtige plekken en met name hout wat vochtig is. De zwam zijn hardnekkige schimmels die alleen met de beste middelen te verwijderen zijn. Houten balken zijn als eerste de klos als het gaat om zwamaantasting, hierna zal de vloer volgen. Het gevaar van zwammen is het verzwakken van alle houten stukken. Wees er op tijd bij en voorkom het volledig begeven dan houten delen! Op deze pagina beschrijven wij de werkwijze van zwambestrijding en geven we een aantal tips voor zelf bestrijding van zwam.

Wat kan ik zelf doen aan bestrijding van zwam en wat moet ik laten doen? Hoe behaal je de beste resultaten in zwambestrijding?  

Bestrijding van zwam is iets wat je niet zo maar doet. Hier komt veel kennis en ervaring bij kijken. Het drogen van de vochtige ruimtes is erg belangrijk. Zonder een droge ruimte is bestrijding van zwam onbegonnen werk. Vervolgens volgt een keuring van de houtconstructie en moeten alle aangetaste delen worden schoongemaakt of zelfs verwijderd. Door middel van een gratis inspectie zullen wij aangeven wat de kosten van zwambestrijding zullen zijn. Ook zijn er tips beschikbaar die je kunnen helpen bij het zelf zwambestrijding uitvoeren. 

Wat zelf te doen aan bestrijding van zwam? Een aantal tips bij zwambestrijding Een begrijpelijke stap die je zelf zou kunnen zetten is om de zwamaanslag zelf weg te halen. Dit raden wij echter af! Door te dichtbij te komen is het mogelijk om de zwam, via inademen hiervan, te verspreiden en te verergeren. Professionele hulp is vereist en wij komen graag langs voor een gratis inspectie. Onze specialist zal ongetwijfeld aangeven dat lekkages snel opgelost moeten worden, het gebouw goed geventileerd moet worden en een verduurzamingsmiddel de zwammen kan weghalen.

Wat zijn de kosten van zwambestrijding? De kosten van zwambestrijding zijn erg variërend en ook niet direct te melden. Wel kunnen wij bij u langs komen om een gratis inspectie uit te voeren. Onze bestrijdingsspecialist zal nauwkeurig kijken waar de pijnpunten liggen en hoe deze te bestrijden zijn. De kostenspecificatie is vrijblijvend en u maakt zelf de keuze.
nooit meer zwam

Ja, ik wil een gratis inspectie

zwammen herkennen

Gratis inspectie aanvragen?