Zwaminspecties
Zwambestrijding, houtwormbestrijding en boktorbestrijding
Kruipruimte isolatie
Desinfectie

Landelijk specialist
Amsterdam & Groningen

Zwam onder vloer?

Heeft u last van zwam onder uw vloer?

Zwam, schimmels, zijn levende organismen waarvan we eigenlijk alleen het vruchtlichaam zien. Neem als voorbeeld een paddenstoel langs de weg. Boven de grond valt deze op en zijn ze soms erg groot, maar wat denk je dat er onder de grond nog te vinden is? Een heel schimmeldraden netwerk heeft zich onder de grond doen ontstaan. Dit wordt ook wel de zwamvlok genoemd. Schimmels en zwammen zijn er in duizenden soorten waarvan een groot deel nog niet ontdekt en vastgesteld is. 

Gratis zwaminspectie en vrijblijvende prijsopgave

Het riskante aan zwam is dat je wellicht zelf een poging wilt doen om deze onder uw vloer weg te halen. U duikt de kruipruimte of kelder in en gaat aan de slag. Het vruchtlichaam is wellicht weg, maar de schimmeldraden zijn onmogelijk te verwijderen zonder een specialist in te schakelen die hier speciale middelen voor heeft. Hierdoor komt de zwam terug en ontstaat er wellicht blijvende schade aan uw woning. Vanuit deze ruimte is het voor de zwam ook mogeljk om onder uw houten vloer te komen. Het belangrijkste is dus om het vochtprobleem op te lossen.

Zwam onder vloer kun je niet laten zitten. Zwammen verzwakken houtconstructies en heeft zelfs de kracht om beton en cement aan te tasten.

Wat onze klanten zeggen:

Lotte
Lees verder
Zeer kundig en transparant.
Corrie
Lees verder
Ik was superrrr blij met de mannen van nooit meer zwam ze hebben het toppiegedaan ook de timmerman is top
Previous
Next

Ja, ik wil een gratis zwaminspectie!

houtwormbestrijding

Gratis inspectie aanvragen?