Zwaminspecties
Zwambestrijding, houtwormbestrijding en boktorbestrijding
Kruipruimte isolatie
Desinfectie

Landelijk specialist
Mijdrecht & Groningen

Houtwormbestrijding

Wanneer u last heeft van houtworm is dit natuurlijk erg vervelend. Houtworm kan erg veel schade toebrengen aan uw meubels, dakconstructie of andere houten objecten in en rondom het huis. Om die reden is een snelle houtwormbestrijding belangrijk, zo voorkomt u meer schade.

Houtworm is te herkennen aan kleine gaatjes in het hout van het betreffende object. Wanneer u vroegtijdig reageert voorkomt u het volledig vervangen van het hout en is het probleem opgelost met houtwormbestrijding.

Nooitmeerzwam.nl kan u een gratis inspectie bieden om te zorgen dat de juiste aanpak wordt uitgestippeld. Zodoende weet u waar u aan toe bent en weten wij wat nodig is om het probleem volledig te verhelpen.

Bij de gratis inspectie voor houtwormbestrijding kijken wij naar de hoeveelheid houtworm aanwezig is, hoeveel het hout al is aangetast en welke aanpak van houtwormbestrijding passend is. Wellicht kunnen we de houtworm bestrijden, maar het kan ook zo zijn dat het hout volledig vervangen moeten worden. Om u van tevoren goed te informeren hebben wij deze gratis inspectie in het leven geroepen. 

 

Gratis inspectie aanvragen?