Projecten

Nooitmeerzwam Projecten is een zelfstandige afdeling die gespecialiseerd is, vaak in combinatie met groot onderhoud en renovatie, op projectbasis zwaminspecties en zwamsaneringen uit te voeren voor woningbouwverenigingen, gemeenten, aannemers en verenigingen van eigenaren. De afgelopen jaren heeft Nooitmeerzwam vele projecten uitgevoerd en wij werken op dit moment ook aan projecten.

Hierbij is vooral de samenwerking met het groot landelijk bouwbedrijf Coen Hagedoorn en Coen Hagedoorn onderhoud het noemen waard. Dit bouwbedrijf werkt voor vele woningcoöperaties in het hele land en hebben inmiddels door jarenlange ervaring en vakkundigheid allang hun strepen verdiend.

Als er zwam is geconstateerd, is zoals eerder genoemd, vlot en adequaat handelen vereist. Nooitmeerzwam Projecten biedt voor haar opdrachtgevers een totaal pakket. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het organiseren van informatieavonden, snel en vakkundig kunnen handelen, horizontaal denken etc… Dit met gediplomeerde medewerkers.

Een project wordt door Nooitmeerzwam vooraf vakkundig geïnspecteerd en gespecificeerd. Dit compleet met een rapportage en offerte. Daardoor weet de opdrachtgever altijd wat hij kan verwachten. Samen met de opdrachtgever kiest Nooitmeerzwam Projecten naar de beste mogelijkheden, uiteraard binnen het budget.