Zwaminspecties
Zwambestrijding, houtwormbestrijding en boktorbestrijding
Kruipruimte isolatie
Desinfectie

Landelijk specialist
Amsterdam & Groningen

Desinfectie

Het werken en leven in een schone en hygiënische omgeving is van groot belang. Desinfectie is een middel dat ingezet kan worden om ruimtes te ontsmetten tegen een desinfectieservice waarmee besmette ruimtes vrij kunnen worden gemaakt van (mogelijk) gevaarlijke bactiëren, schimmels en /of vreemde geuren.

In ons werkveld krijgen we regelmatig te maken met woningen die ernstig vervuild zijn geraakt door bijvoorbeeld gebruikersgedrag, langdurige leegstand of de aanwezigheid van ongedierte. Deze woningen dienen veelal volledig gerenoveerd te worden. Nooit Meer Zwam verzorgt in deze situaties voor het uithuizen van de achtergebleven huisraad. Vervolgens voeren wij, indien noodzakelijk, een desinfectiebehandeling en een geurbehandeling uit. Onze partners kunnen zo op een veilige en gezonde manier de renovatiewerkzaamheden uitvoeren, zodat de woning bewoonbaar wordt. 

Nooit Meer Zwam is een landelijk specialist in het saneren van houtaantastende schimmels en desinfecteren van woningen en gebouwen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

desinfectie pand

Ja, ik een vrijblijvende offerte

  • Max. bestandsgrootte: 64 MB.

Gratis inspectie aanvragen?

  • Max. bestandsgrootte: 64 MB.