Zwaminspecties
Zwambestrijding, houtwormbestrijding en boktorbestrijding
Kruipruimte isolatie
Desinfectie

Landelijk specialist
Amsterdam & Groningen

Zwambestrijding Groningen

Zwamvorming in Groningen is een toenemend probleem in een steeds groter aantal woningen en panden. Zwam is voor zo’n 150.000 verschillende soorten houtrotverwekkende schimmels de verzamelnaam. Schimmels en zwammen komen vooral in de natuur voor, toch zijn er een aantal zwamsoorten die vooral in huizen en/of gebouwen te zien zijn.

Oorzaken van zwam

De huis-, kelder- en poriënzwam is de meest voorkomende zwamsoort. Met name in de kruipruimte van oudere woningen is deze soort te vinden. Echter zijn er ook gevallen bekend van zwamaantastingen in nieuwere woningen. Een vochtig klimaat in combinatie met de aanwezigheid van voeding (hout) en slechte ventilatie is de belangrijkste oorzaak van zwam.

Kosten van zwambestrijding

Op voorhand bepalen wat een bestrijding van zwam gaat kosten is erg lastig. Om dit goed en nauwkeurig in te schatten is een zwaminspectie ter plaatse gewenst. Hierin nemen wij alle factoren mee. De soort behandeling die nodig is, de bereikbaarheid van de zwam. Wij kunnen, aan de hand van deze inspectie, bij u een offerte opmaken. Neem geheel vrijblijvend contact op of vraag direct een gratis inspectie aan!
 

Naast mensen ook schadelijk voor uw huis in Groningen

Naast het feit dat zwamvorming schadelijk is voor uw gezondheid, is zwam ook schadelijk voor uw woning. Het cellulose in het hout wordt door zwam aangetast, waardoor de constructie binnen afzienbare tijd kan verzwakken. Hierdoor zullen de vloerbalken op den duur hun draagkracht verliezen. De zwam zal op zoek gaan naar voeding en kan ook via zijn rhizomorfen (transportstelsel zwam) via het voegwerk van muren zich eventueel een weg banen naar naastgelegen panden.

 

Zwam op hout Zwam onder de vloer

 

Gratis zwaminspectie en vrijblijvende prijsopgave

Zwambestrijding in Groningen, minder vervelend dan het klinkt

Zwam bestrijden in Groningen klinkt misschien vervelender dan dat het is. Met de ondersteuning van nooitmeerzwam.nl is het een prettig verlopend proces waar we samen doorheen lopen. 

Allereerst starten we met een gratis inspectie die we u aanbieden. Tijdens deze gratisinspectie voor de zwambestrijding in uw huis of pand in Groningen bekijken wat de status is en welke behandeling hierbij gewenst is. Aan de hand van deze inspectie kunnen we dan ook vervolgens een vrijblijvende prijsopgave opstellen om u op de hoogte te stellen van de kosten van de zwambestrijding. 

Ja, ik wil een gratis inspectie in Groningen!

  • Max. bestandsgrootte: 64 MB.

Gratis inspectie aanvragen?

  • Max. bestandsgrootte: 64 MB.