Zwaminspecties
Zwambestrijding, houtwormbestrijding en boktorbestrijding
Kruipruimte isolatie
Desinfectie

Landelijk specialist
Amsterdam & Groningen

Zwam in hout bestrijden?

Zwam in hout. Zwammen zijn natuurlijke schimmels die in uw huis of pand kunnen ontstaan door vochtige, houten plekken. Zwamme nleven van nature van hout en kunnen zich dan ook prima vermaken op een vochtige plek waar hout aanwezig is. Doordat de zwammen dit hout aantasten, ontstaat er houtrot. In de natuur is dit geen enkel probleem, echter wanneer binnen uw huis of pand uw eigen spullen aangetast worden is dit wel een groot probleem. De bekendste soorten zwam zijn de huiszwam en de kelderzwam. Deze zijn echter goed te bestrijden en een specialist als Nooit meer zwam gaat u hier graag bij helpen!

Bij nooitmeerzwam.nl kunt u eenvoudig een gratis zwaminspectie en vrijblijvende prijsopgave aanvragen waardoor u weet waar u aan toe bent. Bel of mailt u ons gerust en wij zorgen voor een professionele oplossing en afhandeling van uw zwam in hout probleem.

Gratis zwaminspectie en vrijblijvende prijsopgave

Zwam onder uw vloer?

Doordat zwammen kan gaan en staan waar ze willen, kan het goed zijn dat ze onder uw vloer te vinden zijn. Oner de vloer kan het bij slechte isolatie vochtig zijn en dit is voor bijvoorbeeld een kelderzwam of huiszwam dé plek om zich te vestigen. De zwammen verspreiden zich eenvoudig en snel. Dit kan slecht zijn voor uw gezondheid, de geur in huis wordt er niet prettiger op en het kan gevaarlijk zijn voor uw fundering.

De sprookjesrelatie tussen houtrot en zwam die voor u een nachtmerrie kan worden

Een andere naam voor de huiszwam is droogrotschimmel. De schimmel heeft z’n naam te danken aan de droogte van het hout in het laatste stadium. De huiszwam wordt ook wel droogrotschimmel genoemd. Dit komt omdat het aangetaste hout in het laatste stadium erg droog is.

Ja, ik wil een gratis inspectie!

  • Max. bestandsgrootte: 64 MB.

Gratis inspectie aanvragen?

  • Max. bestandsgrootte: 64 MB.