Zwaminspecties
Zwambestrijding, houtwormbestrijding en boktorbestrijding
Kruipruimte isolatie
Desinfectie

Landelijk specialist
Amsterdam & Groningen

Zwam in uw vloer?

Als u last heeft van zwam in vloer is dat natuurlijk vervelend en een probleem wat u het liefst zo snel mogelijk op lost. Wij gaan u daarbij helpen!

Verschillende soorten zwammen

Er zijn verschillende soorten zwammen actief in woningen en gebouwen.

 1. De huiszwam
  De huiszwam is een bruin plakkaat met dikke witte randen. Met een dikte van ongeveer één centimeter kan het een plak van ongeveer een meter worden wat zich aan het hout vast kleeft. Er zijn hele kleine rode schimmeldraadjes verbonden aan het vruchtlichaam, dit kun je ook wel zien als de wortels.
 2. De kelderzwam
  De kelderzwam is een zwam van ongeveer 3mm dik. Na verloop van tijd krijgen de schimmeldraden een zichtbaarder kleurtje. Je ziet de zwam dan ook steeds beter op het hout zitten.
 3. De poriënzwam
  De poriënzwam lijkt op een grote wolk aan schimmel. Ook deze zwam heeft een witgeel kleurtje en is daarom niet te missen.

Nooitmeerzwam.nl is een professionele betrouwbare zwambestrijding partij

Zwam in uw vloer kan zich snel uitbreiden naar andere ruimtes dus is het goed om snel professionele hulp in te schakelen. Omdat wij nooit kunnen bepalen wat de kosten van de zwambestrijding worden zonder op locatie te zijn geweest, daarom bieden wij een gratis inspectie. Vanuit deze inspectie kunnen wij een vrijblijvende offerte opstellen waarmee u inzicht heeft in wat de kosten voor het bestrijden van de zwam in uw vloer zullen worden. 

Inspectie voorafgaand de zwambestrijding

Wanneer u een gratis inspectie bij ons aanvraagt komen wij op afgesproken datum en tijdstip bij u langs. We zullen tijdens deze inspectie de zwamaantasting duidelijk in kaart brengen. Waar in de vloer bevindt de zwam zich exact? Bevindt de zwam zich ook nog in andere delen van de woning? Waar zit de bron van de zwam? Zwamaantasting ontstaat in vele gevallen in een kelder of kruipruimte. Wanneer de zwam laat ontdekt wordt, kan het zo zijn dat de zwam zich al heeft begeven naar andere delen van de woning. Dit alles wordt door ons gecheckt en in kaart gebracht. Een plan van aanpak wordt opgesteld en de kosten worden aan u voorgelegd.

Zwam in vloer verwijderen, wat kost dat?

De kosten van zwambestrijding en zwamsanering hangt volledig af van een aantal factoren en van de situatie. Een aantal van de factoren waar de kosten van zwambestrijding van afhangen zijn:

 • In hoeverre bevindt de zwam zich in uw vloer;
 • Is de locatie van de zwamaantasting goed bereikbaar?
 • Hoeveel tijd zal het verwijderen van de zwam ongeveer in beslag gaan nemen?;
 • Welke voorzorgsmaatregelen moeten er na de bestrijding plaatsvinden om een nieuwe zwamaantasting te voorkomen?

Dit alles zullen wij in de gratis inspectie aan u voorleggen en uitleggen. Heeft u last van zwam in uw vloer? Neem dan gerust contact op en wij maken een afspraak voor een gratis inspectie.

Bel naar 0800-0881 of vul het gratis inspectie formulier in om de zwam in vloer zo gauw mogelijk te laten verwijderen!

Gratis zwaminspectie en vrijblijvende prijsopgave

Ja, ik wil een gratis inspectie

Gratis inspectie aanvragen?