Zwaminspecties
Zwambestrijding, houtwormbestrijding en boktorbestrijding
Kruipruimte isolatie
Desinfectie

Landelijk specialist
Amsterdam & Groningen

Zwambestrijding kosten

U wilt informatie over de zwambestrijding kosten? Nooitmeerzwam.nl is dé specialist op het gebied van zwambestrijding.

Wij bieden een gratis zwaminspectie aan om de kosten voor zwambestrijding aan u voor te leggen. Onze specialisten komen op locatie kijken en zullen een indicatie geven.

Zwamvorming is een sluipend probleem in Nederland. Nooitmeerzwam.nl zorgt voor een effectieve bestrijding van huiszwam. De huiszwam komt voor op vooral vochtige ruimtes zoals kruipruimtes.

Vocht is één van de grootste boosdoeners in gebouwen. Een gevolg van vocht kan zwamaantasting in de houtconstructie zijn. Om een juiste zwambestrijding te realiseren zijn er verschillende mogelijkheden. De vloer vervangen, herstellen of gedeeltelijk vervangen.

Het hout dat door zwam aangetast wordt, bezit al enige tijd vocht en krijgt last van houtrot. Wat een huiszwam kan veroorzaken is een vermindering van 50% van de draagkracht van een vloer. Niet alleen hout kan slachtoffer worden van de huiszwam. Ook naastgelegen panden kunnen aangetast worden wanneer de zwam zich over en door muren heen worstelt. Iedere zwambestrijding zit anders in elkaar en vereist een vakkundige aanpak. Om goed in te kunnen schatten wat zwambestrijding kosten moet voor uw probleem, hebben wij een gratis inspectie die we u aan zouden willen bieden. Op die manier weten beide partijen goed waar ze aan toe zijn en voorkomen we onduidelijkheid en op deze manier realiseren we het beste resultaat!

NooitMeerZwam zorgt voor een goede inventarisatie en gratis inspectie ter plekke. Hieruit zal een overzicht ontstaan met de kosten van de zwambestrijding.

 

Gratis zwaminspectie en vrijblijvende prijsopgave

Ja, ik wil een gratis inspectie

Gratis inspectie aanvragen?