Zwaminspecties
Zwambestrijding, houtwormbestrijding en boktorbestrijding
Kruipruimte isolatie
Desinfectie

Landelijk specialist
Amsterdam & Groningen

Zwaminspectie

Vorming van zwam is in heel Nederland een sluipend probleem. Verschillende zwamsoorten zijn actief in steeds meer woningen en panden. Zwam is een verzamelnaam en wordt gebruikt voor zo'n 150.000 verschillende soorten schimmels die houtrot verzoorzaken. Slechts een aantal soorten zwam komen voor in huizen en gebouwen. De rest van de zwammen zijn vooral in de natuur te vinden.

Oorzaken van zwam Het meest te zien is de kelderzwam, huiszwam, en poriënzwam. Hierin is de kruipruimte van oudere woningen de meest voor de hand liggende plek voor zwamaanslag. Toch is vorming van zwam ook te zien in nieuwere woningen. De aanwezigheid van voeding (hout) in combinatie met een vochtig klimaat is funest. Slechte ventilatie kan ook een begin van het probleem zijn.

Kosten van bestrijding van zwam Een direct kostenplaatje voor zwambestrijding is erg lastig te maken. Wij staan er op om dit goed en nauwkeurig in te schatten. Hier hebben wij een gratis zwaminspectie die wij u kunnen aanbieden. Tijdens deze zwaminspectie nemen wij alle factoren mee.  Hoe goed is de zwam te bereiken, welke soort behandeling is noodzakelijk etc. Aan de hand van deze zwaminspectie kunnen wij voor u een offerte opmaken Wij kunnen, aan de hand van deze inspectie, bij u een offerte opmaken. U kunt geheel vrijblijvend contact opnemen of direct een gratis zwaminspectie aanvragen! 

Gratis zwaminspectie en vrijblijvende prijsopgave

Ja, ik wil een gratis inspectie

  • Max. bestandsgrootte: 512 MB.

Gratis inspectie aanvragen?

  • Max. bestandsgrootte: 512 MB.