Zwaminspecties
Zwambestrijding, houtwormbestrijding en boktorbestrijding
Kruipruimte isolatie
Desinfectie

Landelijk specialist
Amsterdam & Groningen

Zwamsanering

Zwam is een probleem wat voorkomt in verschillende soorten woningen. Het kan een groot probleem zijn en zorgen voor houtrot. Om de juiste aanpak van zwamsanering te bepalen komen wij graag bij u langs voor een gratis inspectie. Op deze pagina leggen wij wat uit over zwam, onze werkzaamheden en wat zwamsanering inhoudt. 

Wat zijn de oorzaken van zwam?

Zwamvorming kan verschillende oorzaken hebben. De meest voorkomende en belangrijkste oorzaak van zwamvorming is een vochtig klimaat bij de aanwezigheid van hout. In sommige gevallen kan ook een slechte ventilatie een oorzaak zijn van zwam. Er zijn 3 veel voorkomende zwamsoorten. Dat zijn de poriënzwam, huiszwam en kelderzwam. Een logische plek om zwam aan te treffen is een oudere woning. Toch zijn er ook gevallen van zwamvorming in nieuwere woningen. Een percentage van 70% luchtvochtigheid kan al genoeg zijn voor zwam om te groeien. 

Waarom nooitmeerzwam.nl?

Nooitmeerzwam.nl is een betrouwbare partij als het gaat om zwamsanering of het bestrijden van zwam. Wij komen allereerst een gratis inspectie bij u uitvoeren en bepalen op basis hiervan welke behandeling er nodig is. Zo weet u waar u aan toe bent en kunt u er op vertrouwen dat er een prettig verloop is van het proces. Vraag direct een gratis inspectie aan! 

Als u op zoek bent naar een bedrijf wat voor u zwamsanering kan realiseren, zit u bij nooitmeerzwam.nl goed! Nooitmeerzwam.nl kan voor u een effectieve zwamsanering in een prettig proces laten verlopen. 

Zwam op hout Zwam onder de vloer

 

Nooitmeerzwam.nl is dé specialist op het gebied van zwamsanering. Schakel ons in en wij zorgen voor een volledige afhandeling van uw zwamprobleem, van het ontstaan van het probleem tot het voorkomen in de toekomst. 

Ja, ik wil een gratis inspectie

  • Max. bestandsgrootte: 512 MB.

Gratis inspectie aanvragen?

  • Max. bestandsgrootte: 512 MB.